Επικαιροτητα

ΚΟΡΑΚΟΒΟΥΝΙ: Οι τελετές μαγείας και οι σατανιστές

Άγνωστοι βεβήλωσαν τον κοιμητηριακό ναό του χωριού, στο Κορακοβούνι Κυνουρίας  - Τα νέα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας...

 

Κάτοικοι του χωριού που πήγαν στο κοιμητήριο ανήμερα του Ευαγγελισμού διαπίστωσαν ότι άγνωστος ή άγνωστοι είχαν μπει στο ναό της Ζωοδόχου Πηγής και είχαν προβεί σε πράξεις βεβήλωσης στην Αγία Τράπεζα.

 

Βάσει των ευρημάτων, κάτοικοι του χωριού κάνουν λόγο για έργο σατανιστών. Ο ναός και το κοιμητήριο βρίσκονται έξω από το χωριό, στον δρόμο για τον Άγιο Ανδρέα.

 

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες του Korakovouni WebRadio, έγκυρες μαρτυρίες αναφέρουν πως μέσα στο Ιερό της εκκλησίας βρέθηκε ένα μαχαίρι καρφωμένο πάνω στην Αγία Τράπεζα με τον σπόγγο (σσ. σπόγγος: το μικρό σφουγγάρι που χρησιμοποιεί ο ιερέας να καθαρίσει το Ιερό Δισκάριο κατά το μυστήριο των Αγίων) να είναι καρφωμένος κι αυτός. Το πετραχήλι του ιερέα (που ήταν αποθηκευμένο σε ένα μπαούλο) ήταν τυλιγμένο γύρω από το καρφωμένο μαχαίρι.Στην Αγία Τράπεζα είχαν στρώσει το κάλυμμα του μπαούλου, όπου ο ιερέας αποθήκευε το ράσο του και το πετραχήλι του.

 

 

Οι κάτοικοι του Κορακοβουνίου ενημερώθηκαν για το γεγονός αυτό από τον ίδιο τον ιερέα του χωριού Κωνσταντίνο Σαμαρτζή, κατά την διάρκεια της Κυριακάτικης Θείας Λειτουργίας και από τότε αποτελεί το θέμα συζήτησης σε σπίτια και καφενεία.

 

Ο ιερέας, κατόπιν συνεννόησης, αποφάσισε να κινηθεί νομικά με κατάθεση μήνυσης, ώστε να ελεγχθεί το μαχαίρι για δακτυλικά αποτυπώματα από την Ελληνική Αστυνομία και να βρεθεί ο ένοχος. Την Δευτέρα θα ενημερώσει και τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ.Αλέξανδρο για το γεγονός αυτό.

 

Στο παρελθόν έχουν αναφερθεί παρόμοια κρούσματα στο χωριό και πριν μερικά χρόνια μια ανάλογη υπόθεση είχε πάρει πανελλήνιες διαστάσεις.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.