Επικαιροτητα

Στην Κόρινθο ο Καραμανλής για το 3ήμερο

Την ορεινή Κορινθία και ποιο συγκεκριμένα την Γκούρα επέλεξε για να περάσει το 3ήμερο του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου ο Πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

 

 

Ο πρώην Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έχει εκφράσει και στο παρελθόν τον θαυμασμό του και την αγάπη του στην Περιοχή μας.

 

Ο κ. Καραμανλής έφτασε στην Γκούρα την παρασκευή το μεσημέρι οικογενειακώς και διέμεινε στο Αρχοντικό του Πρεδάρη μαζί με παρέα φίλων του.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες κατά την παραμονή του στην ορεινή Κορινθία συναντήθηκε και με κάποιους προσωπικούς του φίλους και η συζήτησε περιστράφηκε και γύρω από τις εσωκομματικές εκλογές για ανάδειξη νέων μελών της Νομαρχιακής επιτροπής Κορινθίας.

 

Ο κ. Καραμανλής έδειχνε ιδιαίτερα ευδιάθετος και φυσικά φωτογραφιζόταν πρόθυμα με τους κατοίκους αλλά και επισκέπτες που βρέθηκαν εκεί τις προηγούμενες ημέρες.

 

Τέλος ο κ. Καραμανλής δεν παρέλειψε να επισκεφθεί και τον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Γκούρας για να προσευχηθεί.

 

Πηγή: korinthostv.gr

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.