Επικαιροτητα

Φωτοβολταϊκά πάνελ στο μουσικό σχολείο Τρίπολης (video, photos)

Για την ολοκλήρωση της τοποθέτησης και την έναρξη λειτουργίας φωτοβολταϊκών πάνελ στο Μουσικό Σχολείο Τρίπολης μίλησε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων κ. Κανελλόπουλος.

Όπως ανέφερε το οικονομικό όφελος αυτής της ενέργειας ανέρχεται σε είκοσι χιλιάδες ευρώ ετησίως. Συνεχίζοντας ο κ. Κανελλόπουλος σημείωσε ότι η Δημοτική Αρχή έχει βάλει στο τεχνικό της πρόγραμμα ένα ποσό γύρω στις σαράντα χιλιάδες ευρώ για την επέκταση τοποθέτησης πάνελ στο Μουσικό Σχολείο, προκειμένου να καλύψει πλήρως τις ενεργειακές ανάγκες του σχολείου, αλλά και για την τοποθέτηση πάνελ και στο 4ο Γυμνάσιο.

Απώτερος στόχος είναι η επέκταση των εναλλακτικών πηγών ενέργειας είπε ο Αντιδήμαρχος και σε άλλα σχολεία της Τρίπολης.

Αυτό σημαίνει είπε ο κ. Κανελλόπουλος ότι ο Δήμος προχωράει σε μία εξοικονόμηση εξήντα χιλιάδων ευρώ το χρόνο, χρήματα που μπορούν να δοθούν για βλάβες και επισκευές στα σχολεία. Κλείνοντας ανέφερε ότι τα φωτοβολταϊκά που είχαν τοποθετηθεί πριν κάποια χρόνια στο 2ο Γυμνάσιο θα χρειαστούν επισκευές ή αντικατάσταση για να λειτουργήσουν.

 

Δείτε φωτογραφίες και βιντεο ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.