Επικαιροτητα

Αλλαγή προϊσταμένης σε διεύθυνση της Περιφέρειας

Πρόκειται για τη Διεύθυνση Δια Βίου Μάθησης, Απασχόλησης, Εμπορίου και Τουρισμού.

Ως αναπληρώτρια προϊσταμένη στη Διεύθυνση Δια Βίου Μάθησης, Απασχόλησης, Εμπορίου και Τουρισμού της Γενικής Διεύθυνσης Ανάπτυξης Περιφέρειας Πελοποννήσου αναλαμβάνει με απόφαση του περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, η Κανέλλα Καράμπελα.

Με την εν λόγω απόφαση του περιφερειάρχη, ειδικότερα, γίνεται αμοιβαία μετακίνηση της Κ. Καράμπελα -μέχρι τώρα αναπληρώτρια προϊσταμένη της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Περιφέρειας Πελοποννήσου- με τον Κωνσταντίνο Ψυχάρη.

Ο Κ. Ψυχάρης, μέχρι τώρα προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δια Βίου Μάθησης, Απασχόλησης, Εμπορίου και Τουρισμού της Γενικής Διεύθυνσης Ανάπτυξης, μετακινείται με την απόφαση του περιφερειάρχη στη Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Περιφέρειας Πελοποννήσου, ως προϊστάμενος.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.