Επικαιροτητα

Kούρος: Άδικοι και παράλογοι οι όροι του Αντικαπνιστικού Νόμου! (video)

O Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου Τρίπολης εξέφρασε  παράπονα, σχετικά με τον τρόπο εφαρμογής του Αντικαπνιστικού Νόμου στα δημόσια κτίρια.

Ειδικότερα, αφού καταρχάς επιβεβαίωσε το σχετικό ρεπορτάζ του arcadia 938, που αφορούσε πρόστιμο που επιβλήθηκε από αρμόδια ελεγκτική αρχή στον ίδιο, ως υπεύθυνο για την τήρηση του Νόμου στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου της Τρίπολης, κατόπιν δήλωσε στα τοπικά ΜΜΕ πως είναι παράλογο και άδικο να καταλογίζονται υπέρογκα πρόστιμα σε φυσικά πρόσωπα τα οποία έχουν επιφορτιστεί με την ευθύνη ελέγχου και διαχείρισης ενός δημοσίου κτιρίου.

Μάλιστα, ο κ. Κούρος, δικαιολογημένα, αναρωτήθηκε ποιος υπάλληλος θα δεχθεί ν' αναλάβει μια τέτοια ευθύνη από τη στιγμή που κινδυνεύει, χωρίς ο ίδιος να παραβιάσει το νόμο, να κληθεί να πληρώσει πρόστιμο 6.000, 00 ευρώ, εφόσον διαπιστωθεί τέτοιου είδους παράβαση. Ο κ. Κούρος, επιπρόσθετα, ανέφερε πως έχει κάνει ένσταση κατά της επιβολής του προστίμου. Θυμίζουμε πως το τελευταίο αυτό είχε επιβληθεί διότι στον πρώτο όροφο του Πνευματικού Κέντρου δεν υπήρχε σήμανση για την απαγόρευση του καπνίσματος.

Σε κάθε περίπτωση, ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου- ο οποίος δεν είναι καπνιστής-, συμφωνεί με το νομοθετικό πλαίσιο αλλά ζητά αλλαγές σε προβλέψεις του νόμου που σχετίζονται με τα δημόσια κτίρια.

Δείτε εδώ τι δήλωσε ο κ. Κούρος..

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.