Επικαιροτητα

Γενική Συνέλευση χορωδία "ΟΡΦΕΑΣ"

Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, απολογιστική του 2020.

Αγαπητά μας τακτικά μέλη,

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Χορωδίας «ΟΡΦΕΑΣ» Τρίπολης, σας καλεί στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα άρθρα 9, 18 και 19 του Καταστατικού και ύστερα από σχετική απόφαση του ΔΣ, την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 18:00 στα εντευκτήρια του «ΟΡΦΕΑ», με τα ακόλουθα θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Διοικητικός Απολογισμός έτους 2019 

2. Οικονομικός Απολογισμός έτους 2019 – Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής

3. Προϋπολογισμός έτους 2020

4. Προτάσεις οικονομικής και καλλιτεχνικής εξέλιξης του Σωματείου

5. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Σε περίπτωση μη ύπαρξης απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020 στον ίδιο τόπο και χρόνο με όσα μέλη είναι παρόντα, χωρίς άλλη ειδοποίηση.

Η υποβολή υποψηφιοτήτων για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και την Εξελεγκτική Επιτροπή, θα γίνεται με έγγραφη δήλωση στα γραφεία του «Ορφέα» από την Δευτέρα 20-01-2020 έως και την Πέμπτη 23-01-2020 και ώρα 6 το απόγευμα, οπότε σύμφωνα με το άρθρο 9 του καταστατικού λήγει η προθεσμία υποβολής τους.

 

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                 Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

Δημήτριος Φωτόπουλος   Σταύρος Ε. Μπαριάμης

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.