Επικαιροτητα

Αναβλήθηκε η συνεδρίαση για τις κεραίες κοντά σε σχολεία

Η συνεδρίαση της Κοινότητας του Δήμου Τρίπολης που ήταν προγραμματισμένη για την Τρίτη 13 Ιανουαρίου, αναβλήθηκε λόγω έλλειψης απαρτίας. 

Στο Παλαιό  Δημαρχείο ήταν προγραμματισμένο να συζητηθεί η πρόταση της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης "ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ" περί λήψης μέτρων σχετικά με κεραίες κινητής τηλεφωνίας πλησίον σχολικών μονάδων, παιδικών χαρών, δημόσιων χώρων και χώρων άθλησης του Δήμου Τρίπολης. 

Ο πρόεδρος της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Γιώργος Φαρφαράς, δήλωσε πως "το θέμα αυτό είναι πολύ σημαντικό για την υγεία των παιδιών μας τα οποία πηγαίνουν στην παιδική χαρά ή σε οποιοδήποτε άλλο χώρο και δίπλα τους βρίσκονται κεραίες κινητής τηλεφωνίας, η οποίες έχουν ραδιενέργεια. Πρέπει να βρεθεί άμεσα λύση".

Δεν έχει οριστεί μέχρι στιγμής νέα ημερομηνία για τη συνεδρίαση.  

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.