Επικαιροτητα

Στα χνάρια του δράστη η αστυνομία Τρίπολης

Τίποτα δεν μένει ατιμώρητο, όλα πληρώνονται αργά ή γρήγορα, αναφέρει σε νέα ανάρτησή του ο Φιλοζωϊκός Σύλλογος.

Πολύ κοντά στο να βρεθεί ο δράστης της αποτρόπαιας πράξης στις Ρίζες Τεγέας φέρεται να βρίσκεται η Αστυνομία Τρίπολης που διερευνά από το πρωί της Τετάρτης την υπόθεση με το κρεμασμένο σκυλί.

Αυτό προκύπτει από τη νέα ανάρτηση του Φιλοζωϊκού Συλλόγου Τρίπολης που κάνει λόγο για καταθέσεις μαρτύρων, αλλά και για ευρήματα και υπόπτους!

Μάλιστα, όπως αναφέρεται, άγνωστος χθες το πρωί: "πήγε στο χώρο όπου ξεκρέμασε το νεκρό σκυλάκι και προσπάθησε να το κρύψει πετώντας στο σε ενα θάμνο λίγα μέτρα μακριά".  

Αναλυτικά η ανάρτηση:

Πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκαν οι καταθέσεις των μαρτύρων, κατοίκων του χωριού αλλά και μελών του συλλόγου μας στο αστυνομικό Τμήμα Τρίπολης. 

Αύριο θα γίνουν κάποιες συμπληρωματικές καταθέσεις και όλα μπαίνουν σε μια σειρά καθώς υπάρχουν ευρήματα αλλά και ύποπτοι για την αποτρόπαια αυτή πράξη. 

Εχθές ενημερωθήκαμε για το περιστατικό και σήμερα το πρωί κάποιος πήγε στο χώρο όπου ξεκρέμασε το νεκρό σκυλάκι και προσπάθησε να το κρύψει πετώντας στο σε ενα θάμνο λίγα μέτρα μακριά. 

Πιθανότατα να το έκανε ο ίδιος ο δράστης. Σε αυτό το σημείο να πούμε πως ενημερωθήκαμε ότι το σκυλάκι βρισκόταν λίγες μέρες στις Ρίζες, ενώ ταυτόχρονα μας είχε ειδοποιήσει μια κυρία πως χάθηκε μια σκυλίτσα από το χωριό Μαγούλα. 

Μέσα από φωτογραφίες που μας έστειλε ταυτοποιήσαμε πως πρόκειται για το ίδιο. Απορίας άξιον το πως βρέθηκε από το ένα χωριό στο άλλο αλλά αυτό είναι κάτι που απλώς αναφέρουμε για πληρέστερη ενημέρωση όλων εσάς που δείχνετε ενδιαφέρον. 

Τίποτα δεν μένει ατιμώρητο, όλα πληρώνονται αργά ή γρήγορα. Εμείς θεωρούμε αυτό τον "άνθρωπο" που το έκανε επικίνδυνο και αρρωστημένο και θέλουμε να βρεθεί και να τιμωρηθεί όπως του αξίζει.

Οι εικόνες είναι σκληρές μα η πράξη είναι ακόμα περισσότερο. Δεν τις βάζουμε για να προκαλέσουμε αλλά για να δούμε όλοι την πραγματικότητα έτσι όπως είναι.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.