Επικαιροτητα

Από δήμαρχος …παπάς (photo)

Ένας από τους πλέον έμπειρους ανθρώπους της αυτοδιοίκησης στο νομό Λάρισας, με θητεία που ξεκινάει βήμα-βήμα από το 1986 αποφασίζει να βάλει τέλος στην καριέρα αυτή...

Ο Ρίζος Κομήτσας, εκλεγμένος πλέον στον Β βαθμό της Αυτοδιοίκησης, αποφασίζει να συνεχίσει να προσφέρει στον συνάνθρωπο αλλά με άλλον ρόλο από αυτόν που είχε μέχρι σήμερα, όπως λέει στη LarissaPress. 

Κοινοτικός σύμβουλος, Πρόεδρος Κοινότητας, τρεις θητείες δήμαρχος Νίκαιας, μια θητεία δήμαρχος Κιλελέρ, και ο πρώτος πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας ο Ρίζος Κομήτσας το ερχόμενο Σάββατο το πρωί θα χειροτονηθεί σε Διάκονο και την επομένη, στον Ι.Ν Αγίου Γεωργίου, στην πλατεία της Ανατολής Αγιάς, θα χειροτονηθεί σε Ιερέα από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Δημητριάδος Ιγνάτιο.

 

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.