Επικαιροτητα

winamp wmp real qt

Αποφάσεις για τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας στην Τρίπολη

Συνεδρίασε η  Κοινότητα του Δήμου Τρίπολης - Δεν "έπεσαν" τελικά οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας...

Συνεδρίασε η δημοτική κοινότητα Τρίπολης με θέμα που έφερε ο Πρόεδρος της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. "Πράσινες διαδρομές" Γιώργος Φαρφαράς, σχετικά με τη λήψη μέτρων για κεραίες που βρίσκονται κοντά σε σχολεία, παιδικούς σταθμούς κλπ.

Ο κ. Φαρφαράς σημείωσε πως πρέπει να προστατεύσουμε τα παιδιά μας από τις επικίνδυνες κεραίες και κατέθεσε 4 προτάσεις οι οποίες δεν "πέρασαν" τελικά από τα μέλη της κοινότητας, όταν τέθηκε το θέμα σε ψηφοφορία.

Οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας που βρίσκονται στην πόλη είναι περίπου 25 και είναι αρκετά δύσκολο να απομακρυνθούν, σημείωσε ο Πρόεδρος της Κοινότητας κ. Παράσχος.

Εν τέλει ο κ. Παράσχος κατέθεσε τις δικές του προτάσεις επί του θέματος, οι οποίες ψηφίστηκαν κατά πλειοψηφία από τα μέλη.

Η απόφαση για τις κεραίες περιλαμβάνει δύο προτάσεις, να γίνει ημερίδα ώστε να ενημερωθεί ο κόσμος καθώς και να γίνει έλεγχος κεραιών, για να εξακριβωθεί αν υπάρχουν παράνομες. 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.