Επικαιροτητα

ΑΔΕΔΥ: 24ωρη απεργία ενάντια στο νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο

Την κήρυξη εικοσιτετράωρης απεργιακής κινητοποίησης, μόλις το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο κατατεθεί στη Βουλή, προαναγγέλλει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ.

Συγκεκριμένα, όπως επισημαίνει σε σχετική ανακοίνωση, στη συνεδρίασή της, στις 16 Ιανουαρίου, αποφάσισε να υλοποιήσει την ομόφωνη απόφαση του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ της 25ης Οκτωβρίου 2019 για κήρυξη εικοσιτετράωρης απεργιακής κινητοποίησης, μόλις το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο κατατεθεί στη Βουλή.

Παράλληλα, αποφάσισε να προχωρήσει, στο επόμενο διάστημα, σε εκστρατεία ενημέρωσης των εργαζομένων σε ολόκληρη τη χώρα, μέσα από συσκέψεις ομοσπονδιών, νομαρχιακών τμημάτων και Γενικών Συνελεύσεων των πρωτοβάθμιων σωματείων. Σύμφωνα με την Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ, στόχος είναι να οργανωθεί καλύτερα ο αγώνας "για την αποτροπή ψήφισης του νέου αντιασφαλιστικού νόμου της κυβέρνησης".

 

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.