Επικαιροτητα

Mικρό θαύμα στον Ευαγγελισμό - Tεράστια νίκη απέναντι στον καρκίνο

Η πλέον σύγχρονη εξατομικευμένη θεραπεία για ασθενείς με ανίατα λεμφώματα υψηλής κακοηθείας και οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία, με σημαντική πιθανότητα ίασης, μόλις έγινε πραγματικότητα στην Ελλάδα.

Πότε και πως θα εφαρμοστεί η θεραπεία στη χώρα μας, η συναρπαστική πορεία μέχρι να φτάσουμε εδώ κι η μεγάλη σημασία της θεραπείας ως μια τεράστια νίκη απέναντι στον καρκίνο. Τι λέει στο News4health ο Δημήτρης Καρακάσης, ο αιματολόγοςπου εφάρμοσε την επαναστατική θεραπεία στην Ελλάδα.

« Αυτό που ζούμε ήταν το απόλυτο όνειρο των γιατρών από τις αρχές του περασμένου αιώνα. Τώρα έχουμε ξεπεράσει και το όνειρο» έλεγε χτες εμφαντικά ο διοικητής του Ευαγγελισμού Αναστάσιος Γρηγορόπουλος στην παρουσίαση της επαναστατικής θεραπείας που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μόλις ημέρες στον Ευαγγελισμό στη Μονάδα Μεταμοσχεύσης Μυελού των Οστών του Νοσοκομείου «Ο Ευαγγελισμός», τη μεγαλύτερη δυλαδή μονάδα στο είδος της στην Ελλάδα.

 

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.