Επικαιροτητα

winamp wmp real qt

Πανελλήνιες: Μαθητές θα εξεταστούν σε μάθημα που δεν έχουν διδαχθεί!

Μαθητές σε λύκειο της Δεσφίνας, θα εξεταστούν στις Πανελλήνιες 2020 σε μάθημα που δεν διδάσκονται, καθώς δεν έχει προσληφθεί βιολόγος από την αρχή της χρονιάς!

Δεν έχουν καλυφθεί από ότι φαίνεται όλα τα κενά στα σχολεία, καθώς σε σχολείο της Δεσφίνας, σύμφωνα με τους εκπαιδευτικούς της περιοχής, μαθητές καλούνται να δώσουν πανελλήνιες εξετάσεις στο μάθημα της Βιολογίας (γενικής παιδείας στο Γυμνάσιο αλλά και της ομάδας προσανατολισμού της Γ΄  Λυκείου) που δεν έχουν διδαχθεί, καθώς δεν έχει προσληφθεί Βιολόγος από την αρχή της σχολικής χρονιάς.

Οι εκπαιδευτικοί φορείς της περιοχής σε ανακοίνωσή τους σημειώνουν: «Κυβέρνηση και Υπουργείο Παιδείας να αναλάβετε τις ευθύνες σας, ως οι μόνοι αρμόδιοι, και να επιλύσετε άμεσα τα τραγικά προβλήματα που έχουν δημιουργήσει τα κενά εκπαιδευτικών. Απαιτούμε  κατ΄ εξαίρεση ρύθμιση για τους μαθητές προσανατολισμού της Γ΄ Λυκείου του σχολείου της Δεσφίνας που δεν διδάσκονται μέχρι τώρα το πανελλαδικώς εξεταζόμενο μάθημα της Βιολογίας».

Περισσότερα ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.