Επικαιροτητα

"Όποιος μιλά για τα αδέσποτα, να το κάνει επώνυμα" (VIDEO)

Απαντήσεις στα όσα ακούγονται για το φλέγον θέμα των αδέσποτων έδωσε σε συνέντευξη του ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Δημήτρης Σταματόπουλος.

 

 

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

 

"Το θεωρώ μεγάλη θρασυδειλία, από όποιον μιλάει για μένα και μάλιστα ανώνυμα. Καλό είναι τα όσα λέγονται, να είναι επώνυμα, για να μην δημιουργούνται εντυπώσεις". 

 

"Από την θέση μου εκπροσωπώ τους σταυρούς, που πήρα. Μπορεί να θεωρήθηκε προκλητική η δήλωσή μου για τα 300 ευρώ, που δαπανώνται για κάθε αδέσποτο σκυλί, αλλά είναι η αλήθεια. Να έρθει όποιος θέλει και να μας πει, αν υπάρχει πιο οικονομικός κτηνίατρος".

 

"Εγώ προσωπικά έκανα έρευνα αγοράς, για να βρω πιο οικονομικές τιμές για κτηνιάτρους. Για τα πέντε ευρώ, που είναι μέσο όρο η διαφορά, γιατί να μην ευλογήσουμε τα γένια μας και να πάμε να βρούμε κτηνιάτρους σε άλλες περιοχές;".

 

"Επί Σμυρνιώτη το κόστος κυμαινόταν στις ίδιες τιμές, με πολύ μικρές διαφορές, με εξαίρεση την στείρωση και αυτό γιατί ήταν ακριβά τα υλικά. Πρέπει επίσης να σας θυμίσω, πως ο ΦΠΑ ήταν μ13% και όχι 23%, που είναι τώρα. Γιατί τότε δεν έβγαινε κάποιος, να κατηγορήσει την Δημοτική Αρχή και βγαίνουν τώρα; Εγώ συνεχίζω το έργο του Σμυρνιώτη. Κατάφερα να μειώσω τις τιμές και τα ακούω και από πάνω".

 

"Έβγαινα στην πόλη και μου έλεγαν ότι με 180 ευρώ κάνουν, ότι κάνουμε εμείς με 350 ευρώ, δεν ήρθε κανείς όμως να μου δείξει τον τρόπο".

 

"Δεν μπορούμε να κάνουμε συνεργασία με τον φιλοζωικό, γιατί δεν έχουν κατάλληλες υποδομές".

 

Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί...

 

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.