Επικαιροτητα

Αίτημα για Τμήμα Επειγόντων Παίδων στο Παναρκαδικό

Ενας από τους άμεσους στόχους του  Σωματείου "Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος".

Το Παναρκαδικό είναι στην ίδια λίστα για τη δημιουργία ΤΕΠ για παιδιά, μαζί με τα περιφερειακά Νοσοκομεία Κεφαλλονιάς και Κοζάνης.

Εν τω μεταξύ, στο έργο που διετέλεσε ο οργανισμός το διάστημα από 1 Νοεμβρίου 2018 έως 31 Οκτωβρίου 2019 περιλαμβάνεται και ο εξοπλισμός των Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών και των Παιδιατρικών Κλινικών και Ιατρείων 8 νοσοκομείων, μεταξύ αυτών (Αμφισσας, Αγρινίου, Φλώρινας, Αγίου Νικολάου, Γαλατά, Νάουσας, Τήλου) και της νοσηλευτικής μονάδας Αργους του Νοσοκομείου Αργολίδας. 

Η συνολική αξία του έργου του οργανισμού από τον Νοέμβριο 2018 έως και τον Οκτώβριο 2019 ανήλθε στο ποσό των 301.257,52 ευρώ, το οποίο δαπανήθηκε μεταξύ άλλων και για την αγορά μηχανημάτων απαραίτητων για την κάλυψη ουσιαστικών και άμεσων αναγκών στα Παιδιατρικά Τμήματα των Νοσοκομείων Αρτας, Σκιάθου, Ιωαννίνων, Εβρου στην Αλεξανδρούπολη και Παίδων Πεντέλης.

Διαβάστε ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.