Επικαιροτητα

ΤΡΙΠΟΛΗ: Επιλογή επαγγέλματος... και διαχείριση άγχους!

Ο σύλλογος Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων μέσης εκπαίδευσης Αρκαδίας - Λακωνίας διοργανώνει ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση επαγγελματικού προσανατολισμού και συμπλήρωσης μηχανογραφικού, που θα γίνει το Σάββατο 2 Απριλίου στις 19:00, στο Αμφιθέατρο του Πνευματικού Κέντρου Τρίπολης.

 

 

Στην εκδήλωση μαθητές και γονείς θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν τον τρόπο, με τον οποίο πρέπει να προχωρήσουν στην συμπλήρωση του μηχανογραφικού τους δελτίου και στην ουσία τον τρόπο με τον οποίο, θα πρέπει να επιλέξουν το επάγγελμα που θέλουν να ακολουθήσουν, άλλα και να παρακολουθήσουν ομιλία με θέμα την διαχείριση άγχους.

 

Ο σύμβουλος σταδιοδρομίας θα απαντήσει στις ερωτήσεις των μαθητών, ενώ θα αναφερθεί και στις Στρατιωτικές και Αστυνομικές Σχολές, καθώς και τα Πανεπιστήμια της Κύπρου, μιας που είναι ανάμεσα στις σχολές πρώτης προτίμησης πολλών μαθητών.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.