Επικαιροτητα

ΤΡΙΠΟΛΗ: Η δέσμευση του υπουργού και το προσφυγικό

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα ειπώθηκαν στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (02/04) στο Πνευματικό κέντρο Τρίπολης ανάμεσα στον υπουργό υγείας Ανδρέα Ξανθό, τον δήμαρχο Τρίπολης Δημήτρη Παυλή, αλλά και τον πρόεδρο του νομικού προσώπου Θεόδωρο Καραλή.

 

 

Σε συζήτηση που είχε ο υπουργός με τον πρόεδρο του νομικού προσώπου ο Θεόδωρος Καραλής επισήμανε το πρόβλημαπου υπάρχει με την έλλειψη γιατρού στο ΚΑΠΗ Τρίπολης, με τον Υπουργό να τον διαβεβαιώνει, πως μέσα στον επόμενο μήνα θα διευθετηθεί το θέμα και θα υπάρξει γιατρός για την συνταγογράφηση των ηλικιωμένων.

 

Στη συνέχεια ο υπουργός υγείας συνομίλησε με τον δήμαρχο Τρίπολης για το μείζον πρόβλημα του μεταναστευτικού-προσφυγικού. 

 

Ο Δημήτρης Παυλής ενημέρωσε τον Υπουργό ότι είναι πολύ δύσκολο να χρησιμοποιηθούν τα στρατόπεδα της αεροπορίας αλλά και του πεζικού για κατάλυμα προσφύγων, διότι η 124 ΠΒΕ είναι κέντρο νεοσυλλέκτων όπου φιλοξενούνται σε κάθε σειρά πάνω από 1000 φαντάροι, ενώ και το 11 Σύνταγμα πεζικού κάθε δίμηνο δέχεται νεοσύλλεκτους.

 

Ο υπουργός με την σειρά του εξέφρασε την πεποίθηση του ότι οι μεταναστευτικές ροές έχουν μειωθεί σημαντικά και θεωρεί πως σύντομα θα σταθεροποιηθεί η όλη κατάσταση.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.