Επικαιροτητα

Δίκη ΚΕΔΗΤ: Οι απολογίες των κατηγορουμένων

Συνεχίζεται η "πολύκροτη" δίκη στο Τριμελές Πρωτοδικείο Τρίπολης με το ενδιαφέρον  ν' αυξάνεται κατακόρυφα.

Tη Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020, συνεχίστηκε η ακροαματική διαδικασία ενώπιον του δικαστηρίου, σχετικά με την υπόθεση της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Τρίπολης στην οποία εμπλέκονται και πολιτικά πρόσωπα.

Οι απολογίες των κατηγορουμένων, όπως αναμενόταν, έγιναν μέσα σε "φορτισμένο" κλίμα, ενώ αναφέρθηκαν και στοιχεία που, πιθανώς, θα ρίξουν νέο "φως" στην υπόθεση- όπως ηχογράφηση στην οποία όπως κατατέθηκε συνομιλούν 2 εκ των κατηγορουμένων.

Να σημειώσουμε πως ο πρώην Δήμαρχος, κ. Παυλής, απουσίασε και εκπροσωπήθηκε από πληρεξούσιο δικηγόρο. Σε κάθε περίπτωση, οι υπόλοιποι τρεις κατηγορούμενοι ήταν παρόντες και απολογήθηκαν όπως προβλέπεται.

Να σημειώσουμε πως, σύμφωνα με το σχέδιο νόμου του Υπουργείου των Εσωτερικών που θ' αρχίσει να συζητείται στη Βουλή το απόγευμα επίσης της Δευτέρας, 24ης Φεβρουαρίου 2020, η " λύση" της ΚΕΔΗΤ γίνεται, άμα τη ψήφιση του νόμου, πιο εύκολη. 

Ταυτόχρονα, το ίδιο συμβαίνει και για τη μεταβίβαση των αρμοδιοτήτων και των υπαλλήλων της σ' άλλες δημοτικές δομές.

Η δίκη θα συνεχιστεί τη Δευτέρα, 9 Μαρτίου, στις 09:00.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.