Επικαιροτητα

winamp wmp real qt

Κινητοποίηση για τον αυτοκινητόδρομο Πατρών - Πύργου

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Τετάρτη (26/2).

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο.Ε.ΕΣ.Π. 

Η Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Πελοποννήσου Νοτιοδυτικής Ελλάδος, Ζακύνθου, Κεφαλληνίας & Ιθάκης συμμετέχει στην αυριανή προγραμματισμένη κινητοποίηση που διοργανώνεται στην περιοχή της Βουπρασίας, στα όρια Ηλείας – Αχαΐας, για την ανάγκη ολοκλήρωσης του αυτοκινητόδρομου Πατρών - Πύργου – Αρχαίας Ολυμπίας - Τσακώνας. 

Απαιτούμε έναν σύγχρονο και ασφαλή αυτοκινητόδρομο στα ευρωπαϊκά πρότυπα που θα αποτελέσει μοχλό ανάπτυξης για την περιοχή μας και ευρύτερα για ολόκληρη την Πελοπόννησο. Αυτός ο ζωτικής σημασίας για τους πολίτες δρόμος δεν μπορεί να καθυστερήσει ούτε μια μέρα. Τα δεκάδες θύματα και η αναπτυξιακή επιβίωση της Πελοποννήσου το απαιτούν.

Μαζί με όλους τους φορείς αύριο, Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020 στις 12 το μεσημέρι, θα δώσουμε το παρών στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας λέγοντας όχι στο δρόμο του θανάτου…

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.