Επικαιροτητα

ΠΑΤΡΑ: Έταζαν ένταξη στον Νόμο Κατσέλη

Από τον πόνο και την αγωνία ανθρώπων που δεν μπορούσαν να τα βγάλουν πέρα με τα "κόκκινα" δάνειά τους ζούσε μια απατεώνισσα στην Πάτρα.

 

 Τους υποσχόταν ότι μπορούσε να μεσολαβήσει για την υπαγωγή τους στο νόμο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, φυσικά με το… αζημίωτο!


Από τον πόνο και την αγωνία ανθρώπων που δεν μπορούσαν να τα βγάλουν πέρα με τα "κόκκινα" δάνειά τους ζούσε μια απατεώνισσα στην Πάτρα, που υποσχόταν ότι μπορούσε να μεσολαβήσει για την υπαγωγή τους στο νόμο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, φυσικά με το… αζημίωτο!


Επί δέκα ολόκληρους μήνες, η αδίστακτη 54χρονη ξεζούμιζε μια 48χρονη γυναίκα, τον συνομήλικο σύζυγό της και τον 51χρονο αδελφό της ζητώντας χρήματα, δήθεν για να καταθέσει την σχετική αίτηση στο Ειρηνοδικείο Ναυπάκτου για λογαριασμό τους. Τους πήρε διαδοχικά 5.080 ευρώ, αλλά αίτηση δεν υπέβαλε ποτέ! Παράλληλα, εκμεταλλευόταν την οφειλή που είχε στον 48χρονο ένας άλλος πολίτης και παρέλαβε από αυτόν 15 συναλλαγματικές των 1.000 ευρώ η καθεμία, από τις οποίες εξαργύρωσε δυο και τσέπωσε άλλα 2.000 ευρώ!


Όταν τα θύματα της ζήτησαν να επιστρέψει τα δικαιολογητικά με την αίτηση που της είχαν δώσει, η 54χρονη αρνήθηκε και απαίτησε εκβιαστικά να της δώσουν άλλα 2.400 ευρώ με τη βοήθεια δυο συνεργών της ηλικίας 52 και 46 χρόνων! Τα θύματα προσποιήθηκαν ότι συμφώνησαν και κατέφυγαν στην Ασφάλεια, άνδρες της οποίας προσημείωσαν 1.000 ευρώ και συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω τον 52χρονο τη στιγμή που τα παραλάμβανε. Σε μικρή απόσταση συνελήφθη και η 54χρονη και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών που τους άσκησε δίωξη για εκβίαση και απάτη. Ο 46χρονος συνεργός τους που αντιμετωπίζει τις ίδιες κατηγορίες αναζητείται.

 

ΠΗΓΗ:prtotothema.gr

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.