Επικαιροτητα

Νέες θέσεις στάθμευσης ΑμεΑ στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο (photos)

Οκτώ νέες θέσεις στάθμευσης ΑμεΑ στο Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης.

Σήμερα, Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020, ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑ Πελοποννήσου κ. Καραλής Νίκος, ο Ταμίας της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑ Πελοποννήσου και του Συλλόγου ΑμεΑ Αρκαδίας κ. Προκόπος Δημήτρης, ο  Πρόεδρος του Συλλόγου ΑμεΑ Αρκαδίας κ. Μιχαλόπουλος Σταύρος, ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου ΑμεΑ Αρκαδίας κ. Θεοδωρόπουλος Βασίλης και η υπάλληλος του παραρτήματος Τρίπολης της ΕΣΑμεΑ κ Σίδερη Μαίρη, επισκέφθηκαν τον Διοικητή του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης κύριο Τζανή Αναστάσιο.

Αφορμή αυτής της συνάντησης ήταν η δημιουργία 8 νέων θέσεων στάθμευσης ΑμεΑ στους χώρους στάθμευσης του Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης.

Έπειτα από συναντήσεις με τον διοικητή του νοσοκομείου και  σχετικό  αίτημα τόσο  της ΠΟΜΑμεΑΠΕΛ, όσο και του Συλλόγου ΑμεΑ Αρκαδίας,  στους αρμόδιους φορείς, διαπιστώθηκε σήμερα, ότι το Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης διαθέτει επαρκή αριθμό θέσεων στάθμευσης ώστε να εξυπηρετηθούν τα άτομα με αναπηρίες και χρόνιες παθήσεις καθώς διαθέτει πλέον 10 θέσεις στάθμευσης για άτομα που εξυπηρετούνται στη μονάδα τεχνητού νεφρού καθώς και άλλες 8 θέσεις στα εξής σημεία:

• 2 θέσεις μπροστά στο κεντρικό κτήριο του νοσοκομείου

• 2 θέσεις στο κτήριο των έκτακτων περιστατικών

• 2 θέσεις στο χώρο στάθμευσης του προσωπικού και 

• 2 θέσεις στάθμευσης  στο χώρο στάθμευσης των επισκεπτών

Οι θέσεις στάθμευσης αυτές έχουν άμεση πρόσβαση στα κτήρια που προαναφέρθηκαν και είναι πλατύτερες από τις υπάρχουσες θέσεις ώστε να επιτρέπει στον χρήστη τροχοκαθίσματος να συναρμολογεί το τροχοκάθισμά του και να μεταφέρεται σε αυτό.

Αναμένεται εντός των ημερών να τοποθετηθούν  και οι ταμπέλες σήμανσης ώστε να είναι πλήρως διακριτές οι θέσεις στάθμευσης ΑμεΑ.

Ευχαριστούμε θερμά για την άμεση ανταπόκριση και ικανοποίηση αυτού του αιτήματος τον Διοικητή του Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκομείου κ. Τζανή Αναστάσιο, το Δήμαρχο Τρίπολης κ. Τζιούμη Κωνσταντίνο και τον Αντιδήμαρχο Τρίπολης κ. Λαγό Γιώργο για την άμεση αποστολή του συνεργείου για την οριοθέτηση των θέσεων.

Δ.Τ.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.