Επικαιροτητα

ΟΑΕΔ: Παράταση αιτήσεων για το πρόγραμμα ανέργων

Παράταση αιτήσεων για το πρόγραμμα ανέργων 18 έως 29 ετών.

Παρατείνεται, μέχρι την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020, στις 23:59, η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το νέο «πιλοτικό πρόγραμμα υποστήριξης επιχειρηματικών σχεδίων άνεργων νέων, ηλικίας 18 έως 29 ετών», με έμφαση στις γυναίκες. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ), στόχος του νέου προγράμματος είναι η υποστήριξη άνεργων νέων που επιθυμούν να αναπτύξουν επιχειρηματική δραστηριότητα, ώστε να μετατρέψουν τις επιχειρηματικές ιδέες τους σε ποιοτικά και βιώσιμα επιχειρηματικά σχέδια.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ), στόχος του νέου προγράμματος είναι η υποστήριξη άνεργων νέων που επιθυμούν να αναπτύξουν επιχειρηματική δραστηριότητα, ώστε να μετατρέψουν τις επιχειρηματικές τους ιδέες σε ποιοτικά και βιώσιμα επιχειρηματικά σχέδια.

Περισσότερα ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.