Επικαιροτητα

Έβγαλαν από την Ελλάδα χρυσό σε... κάλτσες!

Στις κάλτσες οι τρεις δράστες είχαν τυλίξει χρυσές αλυσίδες συνολικού βάρους εξήμισι κιλών!

 

Με επείγον σήμα της η αλβανική Αστυνομία ενημέρωσε τις ελληνικές αρχές για τη σύλληψη τριών Ρουμάνων αμέσως μετά την είσοδό τους στη γειτονική χώρα από την Κακαβιά, καθώς σε ειδικές κρύπτες του αυτοκινήτου τους βρέθηκαν 6,4 κιλά χρυσού.


Οι αλλοδαποί κίνησαν τις υποψίες των Αλβανών τελωνειακών μόλις πέρασαν από την Ελλάδα και υποβλήθηκαν σε εξονυχιστικό έλεγχο. Πάνω τους, δεν είχαν κάτι ύποπτο. Όμως, στο εσωτερικό του αυτοκινήτου που επέβαιναν βρέθηκαν δυο ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες, μια στο ταμπλό του οδηγού και άλλη μια στα πίσω καθίσματα.


Μέσα, υπήρχαν πλήθος από… κάλτσες, στις οποίες οι τρεις αλλοδαποί είχαν τυλίξει χρυσές αλυσίδες συνολικού βάρους εξήμισι κιλών και ηλεκτρονικές ζυγαριές. Οι Αλβανοί τελωνειακοί εκτιμούν ότι πρόκειται για προϊόντα κλοπών που είχαν γίνει στο ελληνικό έδαφος και ενημέρωσαν την ΕΛ.ΑΣ. το πρωί του Σαββάτου, δίνοντας τα πλήρη στοιχεία και τα δακτυλικά αποτυπώματα των συλληφθέντων Ρουμάνων οι οποίοι ανακρίνονται.

 

ΠΗΓΗ:protothema.gr

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.