Επικαιροτητα

Ιατρικός Σύλλογος Αρκαδίας: "Παράλειψη ή αμέλεια;"

Διαβάστε την επιστολή διαμαρτυρίας, που υπογράφει ο Ιατρικός Σύλλογος Αρκαδίας, για τον Υπουργό Υγείας!

 

ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΓΕΙΑΣ

 

Στις 2-4-2016 πραγματοποιήθηκε Επιστημονική Ημερίδα του Καρδιολογικού Τμήματος του Παναρκαδικού  Νοσοκομείου υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας.

 

Μία εξαίρετη Επιστημονική εκδήλωση στην οποία παρουσιάστηκε η εμπειρία του Αιμοδυναμικού Τμήματος του Παναρκαδικού Νοσοκομείου , το οποίο αποτελεί πνευματικό  τέκνο  του Διευθυντού, Δημητρίου  Χρυσού. Στα πλαίσια της εκδήλωσης σε μια σεμνή τελετή βραβεύτηκε η κυρία Γιαννούλα Γκουντάνη, δωρήτρια του Εργαστηρίου.

 

Την τελετή τίμησε με την παρουσία του ο Υπουργός Υγείας & Ιατρός κ. Ανδρέας Ξανθός.

 

Στα πλαίσια της επίσκεψής του στην Τρίπολη ο Υπουργός, πριν και μετά την εκδήλωση συναντήθηκε με εκπροσώπους φορέων και συνδικαλιστικούς εκπροσώπους του Νοσοκομείου. Συναντήθηκε με όλους εκτός του Ιατρικού Συλλόγου. Αλήθεια, δεν αναρωτήθηκε για τη μη παρουσία του θεσμικού του συνομιλητή όπως ο νόμος ορίζει;

 

Παράλειψη, αμέλεια, κακός προγραμματισμός; Ας το δούμε έτσι, γιατί αλλιώς δυσκολευόμαστε να βρούμε αιτιολογία. Στο όνομα της θεσμικής λειτουργίας έχουν χύσει μελάνι πολλοί κονδυλοφόροι, αυτό όμως οφείλει να αποδεικνύεται στην πράξη.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                 Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 

Ψυχογιός Βασίλειος                         Μπεντεβής Κωνσταντίνος

Ιατρός                                             Ιατρός Βιοπαθολόγος

Ακτινοδιαγνώστης

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.