Επικαιροτητα

ΤΡΙΠΟΛΗ: Συλλήψεις για ναρκωτικά

Αστυνομικοί κατάσχεσαν συνολικά 12,5 γραμμάρια ηρωίνης από τους συλληφθέντες σε Τρίπολη και Μεσολόγγι.


Έβγαλε "λαγό" ο τυχαίος έλεγχος που έκαναν οι αστυνομικοί της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Ανατολικής Πελοποννήσου σε ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δυο νεαροί στο 156ο χιλιόμετρο της νέας εθνικής οδού Αθηνών-Καλαμάτας.


Οι επιβάτες ηλικίας 30 και 27 χρόνων συνελήφθησαν γιατί είχαν στην κατοχή τους ποσότητες ηρωίνης συνολικού βάρους οκτώ γραμμαρίων η οποία κατασχέθηκε και προσήχθησαν στην Ασφάλεια Τρίπολης που διενεργεί προανάκριση για να εξακριβωθεί αν έκαναν και διακίνηση ναρκωτικών, πριν τους παραπέμψει στον εισαγγελέα.


Στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου οδηγήθηκαν άλλοι δυο νεαροί που συνελήφθησαν στην περιοχή της Κατοχής, όταν οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. σταμάτησαν για έλεγχο το αυτοκίνητό τους και βρήκαν στο εσωτερικό του μια συσκευασία με ηρωίνη βάρους 4,5 γραμμαρίων και μικροποσότητα χασίς που κατασχέθηκαν.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.