Επικαιροτητα

Απόπειρα ανθρωποκτονίας στην Σπάρτη

Το θύμα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λακωνίας, όπου και νοσηλεύεται.

 

 

Συνελήφθη, χθες (3.4.2016) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφερείας Σπάρτης σε συνεργασία με τους αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, ένας (1) 84χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας 43χρονου αλλοδαπού υπηκόου Ρουμανίας.


Ειδικότερα, χθες το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, μετά από διαπληκτισμό που είχαν οι ανωτέρω για οικονομικές διαφορές, ο 84χρονος με τη χρήση σουγιά, τραυμάτισε τον 43χρονο στο στήθος.


Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, ο 84χρονος εντοπίστηκε λίγο αργότερα και συνελήφθη, ενώ βρέθηκε και κατασχέθηκε ο σουγιάς που χρησιμοποίησε.


Ο 43χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λακωνίας, όπου και νοσηλεύεται.


Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Περιφερείας Σπάρτης.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.