Επικαιροτητα

Κορωνοϊός: Πρόστιμο 1000 ευρώ οι άσκοπες βόλτες σε πάρκα και πλατείες

Η κυβέρνηση ανακοίνωσε πρόστιμο 1000 ευρώ για άσκοπες βόλτες σε πάρκα και πλατείες...

Η κυβέρνηση ανακοίνωσε την απαγόρευση απόπλου σκαφών αναψυχής από όλα τα λιμάνια της χώρας, για να σταματήσει την μαζική φυγή προς νησιά το Σαββατοκύριακο, ενώ ανακοίνωσε πρόστιμο 1000 ευρώ για άσκοπες βόλτες σε πάρκα και πλατείες.

Επιπλέον, σήμερα Σάββατο θα είναι κλειστές όλες οι λαϊκές αγορές της χώρας, όπως ανακοίνωσε ο ο υφυπουργός Πολιτικής προστασίας κ. Χαρδαλιάς. 

Την Δευτέρα θα λειτουργήσουν με τους μισούς παραγωγούς και με απόσταση.

Η κυβέρνηση ανακοίνωσε την απαγόρευση απόπλου σκαφών αναψυχής από όλα τα λιμάνια της χώρας, για να σταματήσει την μαζική φυγή προς νησιά το Σαββατοκύριακο.

Ο πρωθυπουργός έδωσε εντολή για την απαγόρευση όταν έγινε γνωστό ότι «σκαφάτοι» αναχώρησαν σήμερα μαζικά προς διάφορες περιοχές, αψηφώντας τις οδηγίες των ειδικών που ζητούν παραμονή στο σπίτι, ώστε να σταματήσει η διασπορά του ιού.

Περισσότερα ΕΔΩ

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.