Επικαιροτητα

Τσιόδρας συγκινημένος: "Την τελευταία λέξη δε θα την έχει ο θάνατος"

Τα νέα κρούσματα του κορωνοϊού στην Ελλάδα ανακοίνωσε ο Σωτήρης Τσιόδρας, κατά την απογευματινή ενημέρωση του υπουργείο Υγείας.

Τα νέα κρούσματα είναι 35 και συνολικά οι περιπτώσεις του Covid-19 στη χώρα μας είναι 530.

98 από τα κρούσματα εξ αυτών είναι απροσδιόριστης πηγής μετάδοσης, 100 νοσηλεύονται και 18 είναι διασωληνωμένοι.

Την ίδια ώρα, τρεις άνθρωποι πέθαναν μέσα σε 24 ώρες από τον κορωνοϊό φτάνοντας τον αριθμό των νεκρών στην Ελλάδα στους δεκατρείς εκ των οποίων 11 είναι άνδρες και δύο γυναίκες.

Βούρκωσε ο Σωτήρης Τσιόδρας... H συγκλονιστική στιγμή που άγγιξε όλους τους Έλληνες και η αναφορά του στις μανάδες και τους πατεράδες μας.

"Ποιους θέλουμε να προστατεύσουμε; Ποιους θέλουμε να έχουμε μαζί μας του χρόνου; Όλους, αλλά αυτό είναι αδύνατο. Μου έγραψε ένας γνωστός σοβαρός επιστήμονας πως κάνουμε πολύ φασαρία για λίγους ηλικιωμένους. Η απάντηση είναι πως το θαύμα της ιατρικής είναι η παράταση της ποιοτικής επιβίωσης αυτών πολλοί εκ των οποίων είναι μανάδες και πατεράδες μας", είπε με σπασμένη φωνή και σχεδόν δακρυσμένος.

Δείτε το απόσπασμα:

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.