Επικαιροτητα

ΤΑΤΟΥΛΗΣ: "Η Πελοπόννησος θα γεμίσει σκουπίδια" (VIDEO)

Για το θέμα των απορριμμάτων μίλησε εκ νέου σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης."Κυβέρνηση και δήμαρχοι θα κάνουν την Πελοπόννησο να γεμίσει σκουπίδια".

 

Στη συνέντευξη του ο Περιφερειάρχης έκανε λόγω για κατά καιρούς κεραυνοβόλες παρεμβάσεις του αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος Γιάννη Τσιρώνη σε ΜΜΕ της Πελοποννήσου, τονίζοντας, πως αυτές του οι παρεμβάσεις αποδεικνύουν, πως ο υπουργός βρίσκεται σε πανικό και δικαιώνουν παράλληλα και την εξαρχής αντίδραση της Περιφέρειας στον τρόπο που λειτουργούσε από την πρώτη στιγμή ο κ.Τσιρώνης.

 

Στη συνέχεια αναφερόμενος στο έργο της αποκατάστασης των ΧΑΔΑ και τα όσα ακούγονται για καθυστερήσεις και πόρους που χάθηκαν τόνισε: "Δεν χάθηκε ούτε ένα ευρώ στο πρόγραμμα ανάπλασης των ΧΑΔΑ της Πελοποννήσου, το οποίο εξελίσσεται κανονικά. Σε σύντομο χρονικό διάστημα μάλιστα θα συμπεριληφθούν όλοι οι ΧΑΔΑ της Πελοποννήσου (Αερόπολης, Μελιγαλά, Πλάτωμα κτλ). Μας εγκαλεί ο κ.Τσιρώνης ότι αργήσαμε να υλοποιήσουμε το πρόγραμμα μας. Οι υπηρεσίες καθυστέρησαν. Εμείς σε σύντομο χρονικό διάστημα είχαμε κάνει όλες τις απαραίτητες μελέτες", ενώ πρόσθεσε: "Αν είχε προχωρήσει βέβαια  το έργο νωρίτερα η Πελοπόννησος θα ήταν γεμάτη σκουπίδια και αυτό πρέπει να σημειωθεί. Κλείνοντας το θέμα των χωματερών ο Πέτρος Τατούλης σημείωσε, πως η Περιφερειακή Αρχή γλίτωσε τους πολίτες από τα πρόστιμα με την αποκατάσταση των χώρων αυτών.

 

Για το θέμα της ολοκληρωμένης διαχείρισης απορριμμάτων και τις εξελίξεις που υπάρχουν υπογράμμισε: "Το έργο καθυστερεί εξαιτίας της κυβέρνησης , η οποία και φέρει την ευθύνη. Η κωλυσιεργία της σε συνδυασμό με την αδυναμία των Δημάρχων θα κάνουν την Πελοπόννησο να γεμίσει απορρίμματα. Η κυβέρνηση προσπαθεί να λύσει τα προβλήματα, που η ίδια δημιούργησε". 

 

Ακολουθεί βίντεο...

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.