Επικαιροτητα

Δήμος Τρίπολης: "Βοήθεια στο σπίτι" Σαββατοκύριακο και αργίες

Σε επαγρύπνηση οι εργαζόμενοι για να δώσουν λύσεις σε άτομα χρήζοντα βοήθεια.

Με ανακοίνωσή της η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Τρίπολης ενημερώνει όχι μόνο για τη συνέχιση του προγράμματος "Βοήθεια στο Σπίτι", αλλά ουσιαστικά και για την επέκτασή του καθώς όπως έγινε γνωστό θα εξυπηρετεί το Σαββατοκύριακο και τις αργίες 

"Ολοι μαζί θα περάσουμε και αυτή τη δύσκολη κατάσταση. Μένουμε σπίτι, νικάμε τον κορωνοϊό", αναφέρει στο μήνυμά του ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΤ, Παναγιώτης Χλέπας.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Έχοντας  υπόψη την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα λόγο Κορωναϊού  και με υψηλό το αίσθημα ευθύνης ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη ή που είναι ηλικιωμένοι ή άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και πρέπει να παραμείνουν σπίτι τους ότι το πρόγραμμα ΒΟΗΘΕΙΑ  ΣΤΟ  ΣΠΙΤΙ της Κ.Ε.ΔΗ.Τ. λειτουργεί κανονικά και όσοι χρειαστούν βοήθεια (έλλειψη φαρμάκων-τροφίμων και άμεσες εκκρεμότητες με φορείς) μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά και Σάββατο  και Κυριακή και αργίες στο τηλ 2710- 235925  καθημερινά  8 00 το πρωί με 21 00 το βράδυ.  

Αξιολογούμε τα περιστατικά και στεκόμαστε στο πλευρό των πολιτών του  Δήμου μας 

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΝΟΥΜΕ  ΣΠΙΤΙ  ΝΙΚΑΜΕ  ΤΟΝ  ΚΟΡΩΝΑΙΟ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.