Επικαιροτητα

ΤΡΙΠΟΛΗ: Δίμηνη απαλλαγή από τέλη όλων των επαγγελματιών

Σκέψη μας πως θα ανακουφίσουμε και θα βοηθήσουμε όλους τους δημότες μας, δήλωσε ο Κώστας Τζιούμης.

Το καθήκον κάθε Δήμου για (όλους) τους επαγγελματίες είναι δεδομένο,η φροντίδα του Δήμου Τρίπολης για αυτούς διαρκής και (ελπίζουμε) σημαντική.

Στο πλαίσιο αυτής της φροντίδας η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου,μετά από εισήγηση του Δημάρχου Κώστα Τζιούμη,αποφάσισε,την Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020,την πλήρη απαλλαγή των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος από τα τέλη κατάληψης κοινοχρήστου χώρου για δύο μήνες.

Μετά από τρεις ημέρες έρχεται η κυβέρνηση και με ΠΝΠ επιτρέπει στα Δημοτικά Συμβούλια της χώρας, να αποφασίσουν την απαλλαγή από τα δημοτικά τέλη ΟΛΩΝ των επιχειρήσεων,που πλήττονται από τον κορωνοιό.

Ευχαρίστως,εφαρμόζουμε την κυβερνητική απόφαση,που ήταν άλλωστε και δίκη μας βούληση και απόφαση.

Θα προτείνουμε να ληφθεί η σχετική απόφαση στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο.

Η σκέψη μας είναι πάντα στο πως θα βοηθήσουμε και θα ανακουφίσουμε ΟΛΟΥΣ τους επαγγελματίες του Δήμου μας, ΟΛΟΥΣ τους δημότες μας.

Δήμαρχος Τρίπολης
Κώστας Τζιούμης

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.