Επικαιροτητα

ΤΑΤΟΥΛΗΣ: "Καμία ανησυχία για το λιμάνι του Άστρους"

Απάντηση στα όσα ακούγονται για πόρισμα της επιτροπής δημοσιονομικού ελέγχου σύμφωνα με το οποίο ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας υποχρεούται να επιστρέψει περί τα 3,8 εκ. ευρώ, επειδή αμφισβητείται η διαδικασία ανάθεσης του έργου στο λιμάνι του Παραλίου Άστρους, έδωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης.

 

 

"Έχει πληρωθεί όλο το κόστος του έργου του λιμανιού, το οποίο είναι πλέον ένα στολίδι για την περιοχή. Τα προβλήματα με την υπηρεσία δημοσιονομικού ελέγχου τα αντιμετωπίζουμε από την πρώτη στιγμή. Από την άλλη πλευρά δεν ξέρω τι λένε οι εκπρόσωποι της Λαικής Συσπείρωσης, αλλά ζουν στον κόσμο των κρυφών και μύχιων σκέψεων τους» ανέφερε ο Περιφερειάρχης", ενώ συμπλήρωσε "πως ο ελεγκτικός μηχανισμός, σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή επιτροπή, έχει υπερβεί την αρμοδιότητα και η Περιφέρεια παίρνει όλα τα μέτρα για την αντιμετώπιση του συγκεκριμένου θέματος".

 

Αναφορικά με τα παράπονα που ακούγονται για το γεγονός, πως το πόρισμα δεν δίνεται στη δημοσιότητα τόνισε: "Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να δημοσιοποιούμε ένα τέτοιο πόρισμα κάτι βεβαία, το οποίο και απαγορεύεται από τον κανονισμό μιας και είναι εσωτερικό έγγραφο".

 

Στη συνέχεια τοποθετήθηκε επί του θέματος και η Αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου ξεκαθαρίζοντας πως "η Περιφέρεια δεν κάθεται με σταυρωμένα τα χεριά αλλά καταθέτει απόψεις, διεκδικώντας να αλλάξει αυτός ο έλεγχος".

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.