Επικαιροτητα

Διάθεση ακινήτων σε γιατρούς και νοσηλευτές

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Διαχειριστών Ακινήτων διαθέτει καταλύματα για τις στεγαστικές ανάγκες του Ιατρικού & Νοσηλευτικού προσωπικού που ανακοίνωσε ότι θα προσλάβει η κυβέρνηση.

Η διάθεση των καταλυμάτων θα γίνει από τα μέλη μας δωρεάν ή με μόνη υποχρέωση την πληρωμή των παγίων εξόδων (ρεύμα, νερό, internet, κοινόχρηστα, κ.λ.π.) ή με μειωμένο μίσθωμα που περιλαμβάνει και όλα τα πάγια έξοδα.

Για τον σκοπό αυτό ο ΠΑ.ΣΥ.Δ.Α. έχει δημιουργήσει δικτυακή εφαρμογή (πλατφόρμα) στην διεύθυνση www.usemyrental.gr για να βοηθήσει τα ενδιαφερόμενα μέρη να έρθουν σε επαφή μεταξύ τους.

Φροντίσαμε να δημιουργήσουμε μια απλή στην χρήση πλατφόρμα για να γίνεται η καταχώρηση του ακινήτου με απλό και εύκολο τρόπο. Η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 2 λεπτά.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους, μέλη μας η μη, σε όλη την Ελλάδα, που επιθυμούν να παραχωρήσουν το κατάλυμά τους για αυτό τον σκοπό, να  το καταχωρήσουν στην παραπάνω πλατφόρμα, έτσι ώστε να μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν μαζί τους.

Η ζήτηση από τους γιατρούς είναι μεγάλη και ελπίζουμε να υπάρχει και η αντίστοιχη προσφορά ακινήτων.

Η διαδικασία περιγράφεται αναλυτικά στην διεύθυνση της εφαρμογής www.usemyrental.gr

Για όλα τα ακίνητα θα χρειασθεί μισθωτήριο συμβόλαιο μέσω Taxis στην κατηγορία "Τουριστική (βραχυπρόθεσμη)". Η εκτύπωση του μισθωτηρίου είναι απαραίτητη για να μπορεί να δηλωθεί η διεύθυνση του συγκεκριμένου ακινήτου ως προσωρινή διαμονή του επισκέπτη από την εργασία του σε περίπτωση ελέγχου λόγω των περιοριστικών μέτρων.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ιδιοκτήτες η διαχειριστές ακινήτων μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας με email στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. η στο τηλ. 6950704121 που θα λειτουργεί για αυτό τον σκοπό.

ΠΑ.ΣΥ.Δ.Α. – Πανελλήνιος Σύλλογος Διαχειριστών Ακινήτων

Λαζαράκη 37, Γλυφάδα, 16675 Αθήνα

www.pasida.gr   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Τηλ. Επικοινωνίας: 6959697836

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.