Επικαιροτητα

"Ραντεβού" με αγρότισσες στην Τρίπολη

Συνάντηση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου των Γυναικείων Αγροτικών Συνεταιρισμών...

 

 

Από το Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενούς Τομέα κ. Στρατηγάκου ανακοινώνεται ότι στα πλαίσια της ενημέρωσης των συντελεστών του Πρωτογενούς Τομέα, ενόψει του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020, την Πέμπτη 7-4-2016 και ώρα 11 το πρωί στην έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Τρίπολη, Πλατεία Εθνάρχου Μακαρίου, θα λάβει χώρα συνάντηση μεταξύ των εκπροσώπων των Γυναικείων Αγροτικών Συνεταιρισμών της Περιφέρειας και στελεχών από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. 

 

Επιδιώκεται η υποβοήθηση του έργου των γυναικείων αγροτικών συνεταιρισμών και η ενίσχυση γενικότερα της γυναικείας επιχειρηματικότητας. Θα διερευνηθούν τα προβλήματα και οι ανάγκες των γυναικείων συνεταιρισμών, ώστε να υποβοηθηθούν μέσα από δράσεις του Προγράμματος, εθνικής και τοπικής εμβέλειας.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.