Επικαιροτητα

ΤΣΙΑΜΟΥΛΟΣ: Ο Καρώνης, το βιογραφικό και τα 1250 ευρώ

Επίθεση στον αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΤ Γιώργο Καρώνη εξαπέλυσε ο επικεφαλής της παράταξης Τρίπολη – Αλλάζουμε τα δεδομένα Νίκος Τσιαμούλος.

 

 

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

 

"Σε πρόσφατη συνέντευξη του ο κ.Καρώνης μίλησε για το έργο που έχει κάνει λέγοντας για παράδειγμα πως άλλαξε κλειδιά στον βιολογικό καθαρισμό. Τι να σας πω! Σπουδαίο έργο!"

 

"Είπε πως δεν έχει προλάβει να πάει σε όλα τα χωριά. Ας τον ενημερώσει κάποιος πόσα είναι τα χωριά για να δει πως δεν είναι και τόσα πολλά".

 

"Επαναλαμβάνω, πως θέλω να μου φέρετε το βιογραφικό του για να καταλάβουμε και εμείς εδώ στο συμβούλιο γιατί παίρνει 1250 ευρώ το μήνα".

 

"Πέρα από τις εκδηλώσεις για να ακούει ο καθένας τον κλαριντζη που του αρέσει δεν μπορεί να κάνει τίποτα άλλο. Μπορούσε να κάνει μια ανάλογη κίνηση με φιλανθρωπικό χαρακτήρα για παράδειγμα".

 

Αφού ολοκλήρωσε την  τοποθέτηση του ο  Δήμαρχος Τρίπολης απάντησε αναφορικά με την αμοιβή του αντιπροέδρου τονίζοντας: "Γνωρίζετε σίγουρα κ.Τσιαμούλο ότι παίρνει ο κ. Καρώνης 1250 ευρώ; Μέχρι τώρα, εγώ δεν ξέρω να παίρνει λεφτά. Μην κατηγορείτε αδίκως ανθρώπους", με τον Νίκο Τσιαμούλο να απαντά: "Έχουμε ψηφίσει την αμοιβή του και αν δεν τα παίρνει, αυτό είναι δικό του θέμα. Εγώ επιμένω να μας παρουσιάσετε το βιογραφικό του".

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.