Επικαιροτητα

winamp wmp real qt

Δεν έχει περάσει στην Περιφέρεια το 11ο Σύνταγμα Πεζικού

Με αργά βήματα προχωράει η παραχώρηση του στρατοπέδου στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Όπως δηλώνει ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος σε ερώτηση βουλευτή: "Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας δια του ΤΕΘΑ, ως ιδιοκτήτης των υπόψη ακινήτων θα προχωρήσει στην υπογραφή σχετικών συμβάσεων, με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, αξιοποιώντας παράλληλα την ακίνητη περιουσία του, σύμφωνα με τα καθοριζόμενα στην κείμενη νομοθεσία".

Αναφέρεται στα 6.895,70 τ.μ. από τα συνολικά 39.572,52 τ.μ. του στρατοπέδου «Συνταγματάρχη ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΥ» στο Ναύπλιο, και στα 7.900 τ.μ. από τα 47.344,50 τ.μ. του στρατοπέδου «Στρατηγού ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ Θ.» στην Τρίπολη.

Τα παραπάνω τμήματα των στρατοπέδων, σύμφωνα με τις Τεχνικές Εκθέσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου που έχουν διαβιβασθεί στο Ταμείο Εθνικής Άμυνας (ΤΕΘΑ), θα αφορούν στη στέγαση και στη λειτουργία των Υπηρεσιών των Περιφερειακών Ενοτήτων Αρκαδίας και Αργολίδας, αντίστοιχα. 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και διαβάστε αναλυτικά την απάντηση του υπουργού Άμυνας

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.