Επικαιροτητα

winamp wmp real qt

Ξεκίνησε η εθελοντική αιμοδοσία στο 2ο Δημοτικό (photos)

Ξεκίνησε η τριήμερη εθελοντική αιμοδοσία στην Τρίπολη, με αρκετό κόσμο να δίνει αίμα για καλό σκοπό!

Εθελοντική αιμοδοσία διοργάνωσε η Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας σε συνεργασία με το Παναρκαδικο Νοσοκομείο στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης. Η αιμοδοσία θα διαρκέσει από μέχρι τις 28 Μαρτίου από 9.00 έως 14.00 καθημερινά.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Χρήστος Λαμπρόπουλος απηύθυνε κάλεσμα σε όλους τους πολίτες να συμβάλλουν στην αναπλήρωση των αποθεμάτων αίματος της πατρίδας αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Να επισημάνουμε πως υπάρχει οξεία μείωση των αποθεμάτων αίματος στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης, γι αυτό τον λόγο υπήρξε αυτή η πρωτοβουλία. Σύμφωνα με τις οδηγίες των γιατρών η αιμοδοσία κάνει καλό στην υγεία και οι πολίτες δεν πρέπει να φοβούνται.

Για όσους δεν προλάβουν να δώσουν αίμα το τριήμερο, υπάρχει η μονάδα αιμοδοσίας στο νοσοκομείο Τρίπολης, η οποία είναι εκτός του νοσοκομείου και ο καθένας μπορεί να πάει να συμβάλλει δίνοντας αίμα για καλό σκοπό.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.