Επικαιροτητα

winamp wmp real qt

Αναστολή εξυπηρέτησης κοινού στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Αρκαδίας

Αναστέλλεται πλήρως η εξυπηρέτηση του κοινού με αυτοπρόσωπη παρουσία στα γραφεία της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αρκαδίας.

Θέμα: Πλήρης αναστολή της εξυπηρέτησης του κοινού με αυτοπρόσωπη παρουσία από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αρκαδίας 

Σε εφαρμογή της Απόφασης της Υπουργού Πολιτισμού με θέμα: «Πλήρης αναστολή της εξυπηρέτησης του κοινού από 26-03-2020 μέχρι 10-04-2020 με αυτοπρόσωπη παρουσία και πρόβλεψη δυνατότητας εξυπηρέτησής του εξ αποστάσεως σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 7 του άρθρου 5 (ΑΔΑ: ΨΗΗΠ4653-ΥΙΖ)» η Εφορεία Αρχαιοτήτων Αρκαδίας ανακοινώνει ότι αναστέλλεται πλήρως η εξυπηρέτηση του κοινού με αυτοπρόσωπη παρουσία στα γραφεία της Υπηρεσίας (Καλαβρύτων 211, 22100 Τρίπολη) από σήμερα –ημέρα Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020 έως και την Παρασκευή 10 Απριλίου 2020. 

Στη διάρκεια του ανωτέρω χρονικού διαστήματος, η Υπηρεσία μας θα εξυπηρετεί το κοινό μόνο σε εξαιρετικές κατεπείγουσες περιπτώσεις κατόπιν ραντεβού, το οποίο θα πιστοποείται με e-mail ή με επιστολή μας προς τον αιτούντα, και μόνο εφόσον έχει εξαντληθεί κάθε δυνατότητα εξ αποστάσεως εξυπηρέτησής του. Επικοινωνία με την Υπηρεσία: Καλαβρύτων 211, Τρίπολη τηλ: 2710 225243 fax: 2710 242227 e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Η Προϊσταμένη της Εφορείας Άννα – Βασιλική Καραπαναγιώτου Αρχαιολόγος 

 

(Δελτίο Τύπου)

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.