Επικαιροτητα

ΤΡΙΠΟΛΗ: Aνακύκλωση στα Δημοτικά σχολεία

Ο Δήμος Τρίπολης, έχοντας βάλει στόχο την μέγιστη ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των δημοτών, πραγματοποιεί δράσεις προς αυτή την κατεύθυνση.



Αυτές τις μέρες, κλιμάκιο του Δήμου, με επικεφαλής τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Ηλία Τότση, επισκέπτεται δημοτικά σχολεία όπου τους παρουσιάζει τα οφέλη αλλά και τρόπους , σχετικά με την Ανακύκλωση. Στη συνέχεια αναπτύσσεται διάλογος μεταξύ των παιδιών και του κ. Τότση, αποδεικνύοντας την ανησυχία των παιδιών για το περιβάλλον αλλά κα τη θέλησή τους, έτσι ώστε να σύρουν και τους μεγαλύτερους προς το δρόμο αυτό.


Ο κ. Τότσης με το κλιμάκιο, ήδη έχει επισκεφθεί το 7ο και 10ο Δημοτικό σχολείο Τρίπολης. Μέσα στο Απρίλιο θα ολοκληρωθούν οι ενημερώσεις και στα υπόλοιπα δημοτικά.


Μετά το πέρας κάθε ενημέρωσης, ο κ. Τότσης αφήνει σε κάθε σχολείο από δύο κάδους ανακύκλωσης, ειδικού διαμετρήματος και σχεδιασμού, για να τα χρησιμοποιούν τα παιδιά.

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.