Επικαιροτητα

Διακρίσεις για μαθητές της Τρίπολης

Για ακόμα μια φορά μαθητές της Τρίπολης, μας γέμισαν υπερηφάνεια με τις διακρίσεις που κατάφεραν να αποσπάσουν...

 

 

Στο πλαίσιο διεξαγωγής του 7ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής της WRO Hellas (Οργανισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, Επιστήμης, Τεχνολογίας & Μαθηματικών) πραγματοποιήθηκε ο Περιφερειακός Διαγωνισμός Πελοποννήσου, υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Δ/νσης Εκπαίδευσης Πελοποννήσου, την 01/10/2015 στην Τρίπολη, όπου συμμετείχε το 3ο Λύκειο Τρίπολης, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στο διαγωνισμό του Λυκείου.

 

Στη συνέχεια στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε στις 3 Οκτωβρίου στα εκπαιδευτήρια Γείτονα στην Αθήνα, η ομάδα του 3ου Λυκείου, αποτελούμενη από τους μαθητές Αλεξόπουλο Σπύρο, Σπίγγο Κωνσταντίνο και Σταματάκο Σωτήριο με προπονητή τον κ. Αγγελόπουλο Γεώργιο καθηγητή Πληροφορικής του σχολείου μας, κατέλαβε την 6η θέση διαγωνιζόμενη για πρώτη φορά σε τελικό ανάμεσα σε άλλα Λύκεια των Αθηνών και της υπόλοιπης Ελλάδας.

 

"Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά μας και στον προπονητή τους που με την επιμονή τους και την εργατικότητα τους κάτω από δύσκολες συνθήκες για τη χώρα μας, κατάφεραν με δουλειά πολλών ωρών εκτός ωραρίου σχολείου να αναδείξουν το Λύκειό μας στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ρομποτικής με επιτυχία.

 

Ελπίζουμε να αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση και να συνεχιστεί η προσπάθεια κι από τους επόμενους μαθητές τώρα που τέθηκαν τα θεμέλια" αναφέρει ανακοίνωση της Διεύθυνσης και του Συλλόγου καθηγητών του σχολείου.

 

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Καθηγητών

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.