Επικαιροτητα

Εξελίξεις στο θρίλερ του εξαφανισμένου βοσκού στη Γορτυνία

 Ο αδελφός του βοσκού στη Γορτυνία μπαίνει δυναμικά στις έρευνες για να ανακαλύψει ποιοι κρύβονται πίσω από τον εμπρησμό του σπιτιού και την εξαφάνισή του.

Η οικογένεια του Λάμπη Φρόνιμου θα υποβάλει μήνυση για ανθρωποκτονία εναντίον αγνώστων και με ομάδα εθελοντών θα οργώσει κυριολεκτικά τα βουνά γύρω από την Άνω Ριζοσπηλιά για να τον βρει.

Στις εξελίξεις αυτές αναφέρθηκε ο γνωστός δικηγόρος Νίκος Διαλυνάς που ανέλαβε την υπόθεση.

«Η φωτιά που κατέστρεψε ολοσχερώς το σπίτι του κτηνοτρόφου δεν μπήκε από μόνη της. Αυτά που λένε ότι ο ίδιος κρύβεται στο βουνό, δεν ευσταθούν. Οι διαφορές που είχε με άλλους βοσκούς στην περιοχή και οι απειλές που είχε δεχτεί, θα πρέπει να ερευνηθούν», είπε στο «Τούνελ» ο κ. Διαλυνάς.

«Κάνουμε κάποιες ενέργειες για χαρτογράφηση της περιοχής. Θα έχουμε σαν βάση μας την Τρίπολη και τη Δημητσάνα και μόλις υπάρξει άρση των μέτρων για τον κορωνοϊό, θα προχωρήσουμε με τους εθελοντές του ΟΦΚΑΘ».

Περισσότερα ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.