Επικαιροτητα

Παρατείνεται η αναστολή συναλλαγών στη Ν. Κυνουρία

Παράταση αναστολής συναλλαγών των πολιτών με φυσική παρουσία στον Δήμο Νότιας Κυνουρίας.

Στο πλαίσιο της υποχρέωσης λήψης μέτρων πρόληψης και προστασίας της δημόσιας υγείας έναντι του κορωνοϊού, παρατείνεται, από 30/3/2020 ημέρα Δευτέρα, η πλήρης αναστολή εξυπηρέτησης των πολιτών με αυτοπρόσωπη παρουσία σε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου Νότιας Κυνουρίας και των Νομικών Προσώπων του, για διάστημα 14 ημερών, ήτοι έως και 12-4-2020.

Οι πολίτες δύνανται να επικοινωνούν με τις δημοτικές υπηρεσίες με ηλεκτρονικό ή τηλεφωνικό τρόπο και να λαμβάνουν τα αιτούμενα έγγραφα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) ή μέσω τηλεομοιοτυπίας (fax) και σε ειδικές περιπτώσεις μέσω των ΕΛΤΑ ΑΕ.

Με φυσική παρουσία θα εξυπηρετούνται μόνο όσες περιπτώσεις κρίνονται ως έκτακτες και απολύτως επείγουσες και μόνον κατόπιν προηγούμενης τηλεφωνικής συνεννόησης.

 

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.