Επικαιροτητα

Αναβάλλονται οι εργασίες στη σήραγγα Ραψομάτη

Αναβάλλονται οι εργασίες συντήρησης στη σήραγγα Ραψομάτη.

Ανάκληση απόφασης Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου [Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα και κλάδο Λεύκτρο – Σπάρτη] και ειδικότερα εντός της σήραγγας Ραψομάτη.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

1. Ανακαλούμε ως μηδέποτε εκδοθείσα την ανωτέρω 6 σχετική απόφασή μας, καθόσον με το ανωτέρω 7 σχετικό, η ΜΟΡΕΑΣ Α.Ε. ανέβαλε την εκτέλεση εργασιών ετήσιας τακτικής συντήρησης, εντός της σήραγγας Ραψοματίου, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση την Αθήνα.

2. Οι παραβάτες της παρούσας διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/1999 (Φ.Ε.Κ. τ. Α΄- 57 /23-3-1999) ως τροποποιήθηκε και ισχύει καθώς και με τις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις.

3. Η παρούσα να δημοσιευθεί στις Τοπικές εφημερίδες, κατ΄ εφαρμογή του άρθρου 109 του Κ.Ο.Κ. και να ανακοινωθεί από τα τοπικά Ραδιοτηλεοπτικά Μέσα και να αναρτηθεί στο διαδίκτυο σύμφωνα με το άρθρο 4 του Ν.3861/2010 (Φ.Ε.Κ. τ. Α΄- 112 /13-7-2010).

 

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

 ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΜΠΥΛΗΣ

 ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.