Επικαιροτητα

Τρίπολη: Mεγάλη κίνηση σε Τράπεζες παρά την πανδημία

Στην Αθήνα, φυσικά, πολύ χειρότερα τα πράγματα, με κάποιους ειδικούς να φοβούνται "διασπορά" της νόσου covid-19..

Φυσικά, είναι τέλος του μήνα- 31η Μαρτίου 2020- και πάντα οι Τράπεζες, αλλά και υπηρεσίες όπως τα ΕΛΤΑ, έχουν αυξημένη κίνηση. Ωστόσο, εν μέσω πανδημίας, έχουν παρθεί τα πιο σκληρά και περιοριστικά για την ελευθερία μέτρα που έχουμε βιώσει όσοι δεν "προλάβαμε" το δικτατορικό καθεστώς της 21ης Απριλίου.

Δυστυχώς, η ανάγκη των πολιτών να διεκπεραιώσουν κάποιες χρηματικές συναλλαγές, η μη προσαρμογή των Τραπεζών στη νέα πραγματικότητα σχετικά με κάποιες κατηγορίες δανειοληπτών- όπως αυτοί που έχουν κριθεί ως δικαιούχοι των διατάξεων του "νόμου Κατσέλη"- και η.."απροθυμία" της Κυβέρνησης να εμπλακεί περισσότερο στον τρόπο λειτουργίας των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, κάτι που είχε αποδειχθεί περίτρανα πριν λίγο καιρό με τις ανεξέλεγκτες και υπέρογκες χρώσεις για "διατραπεζικές υπηρεσίες", οδήγησαν στη σημερινή, μερικώς ανησυχητική εικόνα.

Ακόμα και η πρωτεύουσα της Αρκαδίας είχε σήμερα αυξημένη κίνηση, εφόσον μιλάμε για την "εποχή του κορωνοϊού", απολύτως δικαιολογημένα ίσως για μερίδα συμπολιτών μας και παντελώς αδικαιολόγητα για άλλους.

Σε κάθε περίπτωση, οι "ουρές" σε Τράπεζες και τα ATM τους ήταν πραγματικές. Παρήγορο είναι το γεγονός πως, απ' όσο διαπιστώσαμε εμείς τουλάχιστον, οι πολίτες διατηρούσαν τις αποστάσεις- όσο γινόταν..- ενώ αρκετοί φορούσαν μάσκες και γάντια.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.