Επικαιροτητα

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το επίδομα των 800€

Προς παράταση οι προθεσμίες ανά ΑΦΜ.

Ξεκίνησε σήμερα η υποβολή των υπεύθυνων δηλώσεων από τους εργαζόμενους των επιχειρήσεων που είτε ανέστειλαν υποχρεωτικά την λειτουργία τους λόγω εντολής δημόσιας αρχής είτε βάσει των ΚΑΔ έχουν πληγεί από τις συνέπειες του κορωνοϊού στο supportemployees.ypeka.gr προκειμένου να λάβουν την αποζημίωση ειδικού σκοπού και το επίδομα των 800 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζεται να δοθεί παράταση για τις αιτήσεις στο supportemployees.ypeka.gr, των εργαζομένων στις επιχειρήσεις που έχει ανασταλεί υποχρεωτικά η λειτουργία τους με εντολή δημόσιας αρχής καθώς έχει δοθεί παράταση στην υποβολή αιτήσεων των επιχειρήσεων μέχρι τις 10 Απριλίου.

Έτσι, σε περίπτωση που κάποια επιχείρηση δεν έχει κάνει αίτηση ακόμη και ο εργαζόμενος έχει ΑΦΜ που τελειώνει σε 1, δηλαδή πρέπει να κάνει αίτηση σήμερα, θα δοθεί σχετική παράταση για να προλάβουν όλοι οι εργαζόμενοι και να πάρουν την αποζημίωση ειδικού σκοπού ύψους των 800 ευρώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.