Επικαιροτητα

Σύμπραξη δήμου Τρίπολης και προσκόπων

Θα προσφέρουν εθελοντικά στις  κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου με σκοπό την εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας που χρήζουν βοηθείας.

Σε σχετική ενημέρωση από το γραφείο δημάρχου έγινε γνωστό ότι:

Σε επικοινωνία  που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του δημάρχου Τρίπολης και του κ. Παπαγεωργάκη  Ιωάννη περιφερειακού έφορου προσκόπων εκφράστηκε η επιθυμία , από  την περιφερειακή εφορεία  προσκόπων Ανατολικής Πελοποννήσου και ενηλίκων εθελοντών (βαθμοφόρων) του 1ου και 3ου συστήματος Τρίπολης, για εθελοντική προσφορά  στις κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου  με σκοπό  την εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας που χρήζουν  βοηθείας .

Με μεγάλη χαρά έγινε αποδεκτή η προσφορά τους από τον κ. δήμαρχο  και σε συνεννόηση με τους αρμοδίους υπηρεσιακούς παράγοντες , οι πρόσκοποι τίθενται στη διάθεση της υπηρεσίας για εθελοντική εργασία.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης
Κωνσταντίνος Τζιούμης

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.