Επικαιροτητα

Παράταση προθεσμιών ειδικού μητρώου ασφαλιστικών διαμεσολαβητών

Έως το τέλος Ιουνίου του 2020.

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας ενημερώνει τα μέλη του ότι συμπεριλήφθηκε στη νέα Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου «Μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19 και άλλες κατεπείγουσες διατάξεις»  ΦΕΚ 75Α/30-03-2020 στο άρθρο 9, η παράταση προθεσμιών ειδικού Μητρώου Ν. 4583/2018, έως 30/06/2020.

Η καταληκτική προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών για την ανανέωση των αδειών και για την προσκόμιση των βεβαιώσεων ετήσιας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ήταν η 31/03/2020. Η προοπτική μη παράτασής της, θα έφερνε στη δυσάρεστη θέση να χάσουν την άδειά τους  και να βρεθούν εκτός αγοράς εργασίας, πολλοί ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές.

Στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr στην ειδική ενότητα “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ» μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλες τις πληροφορίες.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.