Επικαιροτητα

Μεγάλο "λαϊκό γλέντι" σήμερα στη Ν. Κυνουρία

"Θα γίνει του συνωστισμού", γράφει στην πρωταπριλιάτικη πλάκα του ο δήμαρχος Χαράλαμπος Λυσίκατος.

"Ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας διοργανώνει μεγάλο Λαϊκό γλέντι, σήμερα στην κεντρική πλατεία Αγ. Μαρίνας- Τυρού!!!

Η Παραδοσιακή ορχήστρα Τάκης Κορωναίος και ιός (προσφορά συμπολίτη μας που η ιδιοκτησία του συνορεύει με την πλατεία, αλλά θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του) θα μας χαρίσει μοναδικές στιγμές διασκέδασης, με ρεπερτόριο από παλιές και νέες επιτυχίες. Πλούσιος θα είναι και ο μπουφές, (προσφορά του Δήμου) με εδέσματα που θα έχουν βάση την Τσακώνικη μελιτζάνα και άφθονο αντιιικό κρασί Πελετών.

Σε όλους τους παρευρισκόμενους θα μοιραστούν δωρεάν μάσκες και γάντια προστασίας, ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα για χρήση απεριόριστης ποσότητας αντισηπτικού χεριών!

Λόγω του ότι θα εφαρμοστεί αυστηρά η οδηγία για τήρηση αποστάσεων 1,5μ μεταξύ των συμμετεχόντων, παρακαλούμε να εφοδιαστείτε με μαντίλια διαστάσεων σεντονιού, όσοι επιθυμείτε να χορέψετε.

Κατά παρέκκλιση των οδηγιών, ο Τσακώνικος χορός μπορεί να πραγματοποιηθεί σε επαφή μεταξύ των χορευτών, εφόσον αυτοί είναι ενδεδυμένοι με ολόσωμη στολή προστασίας, πιστοποιημένη κατά ISO...

Ώρα έναρξης 9:00μμ

Σας περιμένουμε και καλή διασκέδαση....

Θα γίνει του συνωστισμού!!!!!!!"

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.