Επικαιροτητα

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στην Αφή της Φλόγας

Απάντησε θετικά στην πρόσκληση του δήμου Αρχ. Ολυμπίας - Θα ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης

 

Την θετική ανταπόκριση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, έλαβαν οι εκπρόσωποι του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, που χθες τον επισκέφθηκαν στο Προεδρικό Μέγαρο για να τον προσκαλέσουν επισήμως στην Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο 2016.

 

Ο κ. Παυλόπουλος αποδέχθηκε την πρόσκληση και ο δήμαρχος Αρχ. Ολυμπίας, Θύμιος Κοτζιάς, μαζί με τον αναπληρωτή του Γιώργο Δεββέ και τον πρόεδρο του Δ.Σ., Πανάγο Παντελάκο, βρέθηκαν χθες στην Αθήνα για να του ανακοινώσουν πως κατά την έλευσή του στην παγκόσμια πόλη θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για την ανακήρυξή του σε Επίτιμο Δημότη Αρχαίας Ολυμπίας.

 

Μάλιστα συζητήθηκε το ενδεχόμενο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας για ουσιαστικούς και συμβολικούς λόγους να βρεθεί μια ημέρα νωρίτερα στην περιοχή, για να παραβρεθεί και στην εκδήλωση για την υπογραφή της Ιερής Εκεχειρίας, ζήτημα που παραμένει ανοιχτό λόγω του προγράμματος του Προέδρου. Παράλληλα για το θέμα της Εκεχειρίας, οι εκπρόσωποι της Ολυμπίας επισκέφθηκαν και τους υπευθύνους του Ιδρύματος Ολυμπιακής Εκεχειρίας προκειμένου να δουν διαδικαστικές λεπτομέρειες της εκδήλωσης.

 

ΠΗΓΗ: ilialive.gr

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.