Επικαιροτητα

Στο Γηροκομείο Τρίπολης Νίκας και Μητροπολίτης Αλέξανδρος

Απένειμαν τα εύσημα σε διοίκηση και εργαζόμενους.

Επίσκεψη στο Γηροκομείο Τρίπολης πραγματοποίησε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας  την Τρίτη 7 Απριλίου, συνοδευόμενος από τον μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας Αλέξανδρο, με τον οποίο είχε προηγηθεί συνάντηση στο επισκοπικό μέγαρο.

Το εν λόγω ίδρυμα, στο οποίο φιλοξενούνται 100 ηλικιωμένοι, αποτελεί -όπως σημείωσε ο περιφερειάρχης- "πραγματικό κόσμημα, τόσο όσον αφορά τις εγκαταστάσεις, όσο και τις υπηρεσίες αλλά και τις συνθήκες διαβίωσης που παρέχει σε αυτούς που φιλοξενεί".

Ο Π. Νίκας δήλωσε εντυπωσιασμένος και τόνισε ότι το πιο πάνω αποτέλεσμα πιστώνεται στις προσπάθειες αφ’ ενός του μητροπολίτη και αφ’ ετέρου της διευθύντριας του εν λόγω ιδρύματος.

Πρόσθεσε παράλληλα ότι, μετά την ολοκλήρωση των επισκέψεών του στα νοσοκομεία της Περιφέρειας, θα ξεκινήσει ανάλογες επισκέψεις στα γηροκομεία.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.